Συνταγές για ΜΠΙΣΚΟΤΑ-ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ

Συνταγές για σπιτικά μπισκότα και κουλουράκια. Μπισκότα βουτύρου, σοκολάτας, κανέλας, μπισκότα για παιδιά, κουλουράκια διαίτης λαδιού και νηστίσιμαΜπισκότα σε ξυλάκι

μπισκότα σε ξυλάκι

Μια πολύ ωραία ιδέα για παιδικό πάρτι, είναι τα μπισκότα που είναι περασμένα σε ξυλάκι και μοιάζουν με μεγάλα γλειφιτζούρια. Είναι πολύ εντυπωσιακά και παρόλα αυτά καθόλου δύσκολα να γίνουν!

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε συνταγή για μπισκότα με βούτυρο, η ζύμη των οποίων γίνεται ρολό και μπαίνει στο ψυγείο για να σφίξει και στη συνέχεια κόβεται σε φέτες με μαχαίρι και ψήνεται, όπως π.χ. τα μπισκότα κομφετί.

Θα κάνετε τη ζύμη ρολό περίπου 5 – 6 εκ. σε διάμετρο και αφού κρυώσει καλά στο ψυγείο, θα την κόψετε σε φέτες το πολύ 1 εκ πάχος. Βάζετε σε ταψί, σε απόσταση μεταξύ τους τα μπισκότα και μπήγετε ένα ξυλάκι παγωτού στο μέσον της μιας πλευράς.

μπισκότα για πάρτι

Ψήνετε σύμφωνα με τις οδηγίες της συνταγής και τα κρυώνετε σε σχάρα, όπως φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία. »Όταν κρυώσουν εντελώς, τα βάζετε ένα – ένα σε σακουλάκι και τα δένετε με χρωματιστές κορδελίτσες ή τα μπήγετε σε αφρώδες υλικό σχηματίζοντας μπουκέτο ή τα εμφανίζετε με όποια άλλη παρουσίαση ταιριάζει στο γούστο σας και στη γιορτή!

Οι επισκέπτες ψάχνουν εδώ για κουλουρακια, διαιτης, κουζινα κουλουρακια, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΕ ΞΥΛΑΚΙ, συνταγες για κουλουρακια, συνταγές για μπισκότα διαίτης, συνταγές για σπιτικά κουλουράκια.