Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Βαγγέλης Δρισκας


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 tirene25

tirene25

    Οικογένεια Radicio

  • Full Member
  • ******
  • 78 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 20 October 2008 - 08:04 AM

Εφτιαξα το γλυκοξυνο χοιρινο του Δρισκα απο την κινεζικη κουζινα και μπορω να πω οτι ηταν εξαιρετικο
Μια αλλη φορα ειχα φτιαξει και ενα ψαρακι απο αυτο το βιβλιο το οποιο ηταν τελειο.
Μπορω να πω οτι ο Δρισκας σε γενικες γραμμες δινει ωραιες συνταγες και σωστες
Τα βιβλια του συνιστω ανεπιφυλακτα.

Αυτή η δημοσίευση έχει επεξεργαστεί από tirene25: 20 October 2008 - 08:05 AM


#2 luise

luise

    Chief Chef

  • Admin
  • ******
  • 20035 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 20 October 2008 - 09:23 AM

Πραγματικά, είναι οι συνταγές του είναι νοστιμότατες και πολύ εύκολα εκτελέσιμες σε οικιακή (μη επαγγελματική) κουζίνα. ;)