Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Φορμαέλα Παρνασού


  • Please log in to reply
Δεν υπάρχουν απαντήσεις

#1 luise

luise

    Chief Chef

  • Admin
  • ******
  • 22650 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 24 January 2004 - 08:35 PM

Είναι σκληρό τυρί με ελαφρά ζαχαρί χρώμα. Έχει κυλινδρικό σχήμα με αποτυπωμένα τα σημάδια από τα κλαδιά λιγαριάς από τα οποία είναι φτιαγμένα τα καλούπια μέσα στα οποία στεγνώνει. Παρασκευάζεται στην περιοχή του Παρνασού και συγκεκριμένα γύρω από την Αράχωβα. Είναι ιδιαίτερα νόστιμη όταν ψηθεί ή τηγανιστεί. Είναι τυρί ΠΟΠ.



Δείτε εδώ τα παρόμοια θέματα


Για να μη σπαταλάτε χρόνο στο ψάξιμο πχ μιας παραλλαγής συνταγής, υπάρχει εδώ, δίπλα σε κάθε θέμα μια λίστα, όπου αυτόματα φαίνονται οι σελίδες που είναι σχετικές με τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ αναζήτηση!



Δεν βρέθηκαν σχετικές συνταγές ή άλλα θέματα στο φόρουμ συζήτησης των μελών μας. Μπορεί όμως, να έχει δεκάδες σχετικά στο πόρταλ των συντακτών. Δείτε λοιπόν την Αρχική σελίδα ή, ακόμα καλύτερα, χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση εκεί!