Καλημέρα
Μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται αυτή η σάλτσα;
Ξέρω είναι εύκολη αλλά είμαι πάρα πολύ νέος στο επάγγελμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ναπολιτέν...πως γίνεται;
Έναρξη από Shenvoor, Jul 15 2007 08:51 AM
4 απαντήσεις σε αυτό το θέμα
#1
Δημοσιευμένο 15 July 2007 - 08:51 AM
#2
Δημοσιευμένο 15 July 2007 - 10:17 AM
h original neapolitan eine:
miso kilo tomates
1/2 koupa ladi
12 fylla vasilikou
skordo liomeno
alati piperi
vrazis nero kai mesa rixnis tis tomates gia 1 lepto tis vgazeis tis vazi se 1 mpol me pago gia 1 lepto kai meta me ena koftero maxeri arxizis kai tis ksefoudizis....tis psilokovis kai tis rixnis se 1 katsarola pou eidi exeis vali to ladi, afou vrasoun gia 1-2 lepta (se afto to diastima anakateveis sinexos) pros8etis to skordo to alati kai to piperi sinexise to psismo gia 20 lepta ,tote pros8ese kai ton vasiliko kai eine etimh saltsa sou
note : sthn original neapolitan vazoun panta freskes tomates gnorizo oti eine kopos na tis ksefloudisis ,,ean variese tote tomataki ksefloudismeno
..ean pali 8eleis na peskeis me tis gefsis rikse mesa elies h mozzarela se komatia ..ego thn protimo original
ena exei ygra psise ligo parapano apla mhn psisis to vasiliko poly !!!! thats it
miso kilo tomates
1/2 koupa ladi
12 fylla vasilikou
skordo liomeno
alati piperi
vrazis nero kai mesa rixnis tis tomates gia 1 lepto tis vgazeis tis vazi se 1 mpol me pago gia 1 lepto kai meta me ena koftero maxeri arxizis kai tis ksefoudizis....tis psilokovis kai tis rixnis se 1 katsarola pou eidi exeis vali to ladi, afou vrasoun gia 1-2 lepta (se afto to diastima anakateveis sinexos) pros8etis to skordo to alati kai to piperi sinexise to psismo gia 20 lepta ,tote pros8ese kai ton vasiliko kai eine etimh saltsa sou
note : sthn original neapolitan vazoun panta freskes tomates gnorizo oti eine kopos na tis ksefloudisis ,,ean variese tote tomataki ksefloudismeno

ena exei ygra psise ligo parapano apla mhn psisis to vasiliko poly !!!! thats it
#3
Δημοσιευμένο 15 July 2007 - 10:33 AM
Μαλιστα. Ευχαριστώ πολύ. Α ζάχαρη δεν βάζουμε καθόλου;
#4
Δημοσιευμένο 15 July 2007 - 10:50 AM
Μαλιστα. Ευχαριστώ πολύ. Α ζάχαρη δεν βάζουμε καθόλου;
Sthn original neapolitan oi italoi den vazoun zaxarh ..dialegoun poly kokkiens tomates kai malakes .... twra ean esy 8eleis na valeis gia kapio logo vale

#5
Δημοσιευμένο 10 April 2010 - 02:56 PM
Πρόσεξα ότι δεν βάζεις καθόλου κρεμμύδι, με το οποίο δένει και νοστιμίζει η σάλτσα.
Δείτε εδώ τα παρόμοια θέματα
█ Τι θα ήθελα, αλλά δεν γίνεται να το έχω.... , εξαιρετικά δημοφιλές, με πολλές σελίδες συζήτησης
... γιατί είναι πολύ ακριβό ή δεν το χρειάζομαι (από luise )
█ Αν γίνεται...... , εξαιρετικά δημοφιλές, με πολλές σελίδες συζήτησης
για απορίες και για επιθυμίες..... (από Hlianna )