Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Λαχανικά στον ατμό


  • Please log in to reply
11 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 Loquat

Loquat

    Οικογένεια Radicio

  • Seniors members
  • ******
  • 287 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 05 April 2007 - 08:16 AM

Διαβάζω πως τα λαχανικά ατμού διατηρούν περισσότερες βιταμίνες σε σχέση με τα βραστά. Πως μαγειρεύω τα λαχανικά στον ατμό αν δεν έχω ατμομάγειρα ούτε καλαθάκι μπαμπού;; Υπάρχει τρόπος στο τσουκάλι;;

#2 piggy

piggy

    Chocoholic..thats me

  • Seniors members
  • ******
  • 2201 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 05 April 2007 - 08:48 AM

Analogos ta laxanika loquat

grapse kai 8a sou po

#3 Loquat

Loquat

    Οικογένεια Radicio

  • Seniors members
  • ******
  • 287 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 05 April 2007 - 12:49 PM

Έχουμε και λέμε…
Καρότο, κολοκύθι, πατάτα, μπρόκολο, κουνουπίδι μμμμ… τι άλλο;;;

#4 piggy

piggy

    Chocoholic..thats me

  • Seniors members
  • ******
  • 2201 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 05 April 2007 - 01:11 PM

Exoume kai leme


Xoxlazoume vero se mia katsarola vazoume mesa ena sourwitiri makaroniwn, topo8etoume mesa ta laxanika pou eipes ,(na ta kytas syxna )(to nero na mhn kseperna ton pato tou sourwtiri ). Ean to sourwitiri eine ligo pio megalo apo thn katsarola h den ka8ete kala vale gyro tou mia petseta (h alouminoxato) kai kleisto me to kapaki tis katsarolas .To sourwtiri na mhn eine plastiko .
Mporeis ta laxanika na ta kaneis ena ena eidos ean eine pola

alla laxanika mporoume na ta kanoume saute me 1 koutalia tis soupas ladi

Opos
Spanaki. Sefkla ,Fasolakia .koloky8ia.klp



A

#5 Loquat

Loquat

    Οικογένεια Radicio

  • Seniors members
  • ******
  • 287 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 05 April 2007 - 06:54 PM

Βασικά σκεφτόμουνα το καλαθάκι που έχουν κάποια τηγάνια για τα τηγανιτά, αλλά ένα που έχω είναι πολύ μεγάλο. Θα έπρεπε το νερό να είναι σε καζάνι. :blink: (για 2 καροτάκια). :o Το σουρωτήρι είναι πολύ σούπερ ιδέα. Tnks tnks ;)

#6 Loquat

Loquat

    Οικογένεια Radicio

  • Seniors members
  • ******
  • 287 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 30 April 2007 - 11:18 AM

Δοκίμασα μπρόκολο στον ατμό. Το χρώμα δε βγαίνει τόσο «ζωντανό» πράσινο όπως στα βραστά, έτσι πρέπει να είναι ή υπάρχει κανένα μυστικό;;;
Πάντως τώρα που το σκέφτομαι σε αυτή την απόχρωση το έχω δει και σε εστιατόριο.

#7 piggy

piggy

    Chocoholic..thats me

  • Seniors members
  • ******
  • 2201 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 30 April 2007 - 11:22 AM

To ekanes ala sourwtiri ??

#8 Loquat

Loquat

    Οικογένεια Radicio

  • Seniors members
  • ******
  • 287 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 30 April 2007 - 11:48 AM

ναι ναι
μόνο που δε θυμόμουνα πως θέλει πρώτα βράσιμο το νερό.
next time θα δω με βραστό μήπως φτιάξω το χρώμα τους

#9 piggy

piggy

    Chocoholic..thats me

  • Seniors members
  • ******
  • 2201 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 01 May 2007 - 05:19 PM

Δοκίμασα μπρόκολο στον ατμό. Το χρώμα δε βγαίνει τόσο «ζωντανό» πράσινο όπως στα βραστά, έτσι πρέπει να είναι ή υπάρχει κανένα μυστικό;;;
Πάντως τώρα που το σκέφτομαι σε αυτή την απόχρωση το έχω δει και σε εστιατόριο.


To eides se afth thn apoxrwsh se estiatorio ????? ;) hmmm malon htan Gourmet to faghto :angry: :) :)