Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Φιλέτο κοτόπουλο με μουστάρδα


  • Please log in to reply
25 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 luise

luise

    Chief Chef

  • Admin
  • ******
  • 19602 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 02 December 2003 - 08:35 PM



Φιλέτο κοτόπουλο με μουστάρδα
Φιλέτο κοτόπουλο με μουστάρδα


Πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για κοτόπουλο φιλέτο, ιδανική για όποιον δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του.


4.0 αστέρια από
2 σέφ



Προετοιμασία: 5 λεπτά | Μαγείρεμα: 20 λεπτά
| Σύνολο: 25 λεπτά
Συνταγή για: 4 μερίδες


Διατροφικά στοιχεία για 1 μερίδα Θερμίδες: | Λιπαρά:


Υλικά:

Κοτόπουλο:
4 φιλέτα (2 στήθη)


Ελαιόλαδο:
4 κουταλιές


Μουστάρδα:
4 κουταλιές (όποιος τύπος σας αρέσει)


Λευκό ξηρό κρασί:
1/2 κούπα


Κρέμα γάλακτος:
1/4 κούπας


Πιπέρι άσπρο:
όσο σας αρέσει


Ψιλοκομμένο μαϊντανό:
λίγο για γαρνίρισμα


Οδηγίες:
1. Χαράζετε και χτυπάτε τα φιλέτα να ανοίξουν καλά (ή ζητάτε από τον χασάπη να σας τα ετοιμάσει για σνίτσελ). Βάζετε αρκετό πιπέρι στα φιλέτα.
2. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τηγανίζετε τα φιλέτα μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Τα βγάζετε από το τηγάνι και τα τοποθετείτε σε πιατέλα.
3. Ρίχνετε στο τηγάνι το κρασί και χαμηλώνετε τη φωτιά. Προσθέτετε την μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε καλά και σε 2 – 3 λεπτά αποσύρετε από τη φωτιά.
4. Περιχύνετε τα φιλέτα με τη σάλτσα, πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.


Μαγειρεύτηκε στις 28 Μαρτίου 2011 από την Luise


#2 Psychedeleia

Psychedeleia

    Έμπειρο μέλος!

  • Full Member
  • ***
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 18 March 2008 - 02:06 AM

Καλησπέρα, αν βάλουμε μουστάρδα Dijon, χρειάζεται η ίδια ποσότητα; Το ρωτάω αυτό διότι έχει πολύ έντονη γεύση.

#3 luise

luise

    Chief Chef

  • Admin
  • ******
  • 19602 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 18 March 2008 - 07:03 AM

Καλημέρα psychedelia και καλώς ήρθες στο radicio.
Την ποσότητα της μουστάρδας την κανονίζεις εσύ, αναλόγως του γούστου σου :)

#4 Psychedeleia

Psychedeleia

    Έμπειρο μέλος!

  • Full Member
  • ***
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 18 March 2008 - 03:55 PM

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και για την άμεση απάντηση. Καλώς σας βρήκα... :)

#5 mao

mao

    Οικογένεια Radicio

  • Chef
  • ******
  • 2480 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 18 March 2008 - 06:24 PM

κάνω πρόβα τη νέα μου σύνδεση στο ίντερνετ :) μνια :lol:

Εγώ πάντως Ψυχεδέλεια, άμα έβαζα ντιζόν, θα έβαζα 2κσ - καλέ καίει! :lol:

#6 luise

luise

    Chief Chef

  • Admin
  • ******
  • 19602 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 18 March 2008 - 06:31 PM

Eμείς λόγω παιδιών τα έχουμε εξαφανίσει (προσωρινά) από την κουζίνα μας τα καυτερά και πολύ μου έχουν λείψει!!!

#7 luise

luise

    Chief Chef

  • Admin
  • ******
  • 19602 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 28 March 2011 - 04:19 PM

Σιγά σιγά τα επαναφέρουμε τα καυτερά στο μαγείρεμα. Κι αυτή είναι μια συνταγή που έχω καιρό να την κάνω και πρέπει να την βάλω στο πρόγραμμα :)

#8 zoitsa

zoitsa

    Οικογένεια Radicio

  • Chef
  • ******
  • 16820 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 28 March 2011 - 04:36 PM

Eφαγα προχτες!! μονο που δεν εβαλα κρεμα γαλακτος!! Να μην ξεχναμε τη διατροφη μας!!Δημοσιευμένη εικόναΔημοσιευμένη εικόναΔημοσιευμένη εικόνα

#9 luise

luise

    Chief Chef

  • Admin
  • ******
  • 19602 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 28 March 2011 - 04:41 PM

Σωστά! ;)



Δείτε εδώ τα παρόμοια θέματα


Για να μη σπαταλάτε χρόνο στο ψάξιμο πχ μιας παραλλαγής συνταγής, υπάρχει εδώ, δίπλα σε κάθε θέμα μια λίστα, όπου αυτόματα φαίνονται οι σελίδες που είναι σχετικές με τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ αναζήτηση!


 █  Συνταγή από Jenny για Ψητός σολωμός με κρούστα από μουστάρδα και πράσινα μυρωδικά / Herb and mustard crusted grilled salmon (από Jenny_G )
 █  Συνταγή από Jenny για Ψητό φιλέτο τόνου με πικάντικες πατάτες και relish ελιάς / Grilled tuna fillet with spiced potatoes and olive relish (από Jenny_G )
 █  ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ (από maria elen )
 █  Πιλάφι με κοτόπουλο * * * * * (από luise )
 █  ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ (από zoitsa )