Βρε παιδια, εχω ποσπαθησει και αν εχω προσπαθησει. Δεν μπορω να πετυχω με τιποτα τα μπιφτεκια που κανουν οι ταβερνες και τα μεζεδοπωλεια. Η υφη τους και η γευση τους δεν εχουν καμια σχεση με τα σπιτικα του φουρνου που φτιαχνω.
Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο συστατικο που βαζουν, σαν μειγμα σε σκονη, που τα κανει τοσο νοστιμα; Εκτος του οτι ψηνονται στα καρβουνα (γεγονος που προσδιδει μια θεικη -μιαμ- γευση) εχω καταλαβει πως βαζουν μεσα δυοσμο και δεν χρησημοποιουν καθολου ψωμι η φρυγανια. Αλλα και παλι δεν μπορω να τα πετυχω...
Καμια ιδεα;...
(Για να βοηθησω, η οψη τους θυμιζει πολυ τα μπιφτεκια των Goody's αλλα καμια σχεση στην γευση...)
Μπιφτεκια Ταβερνας
Έναρξη από LillyGirl, Feb 13 2006 08:33 PM
4 απαντήσεις σε αυτό το θέμα
Δημοσιευμένο 13 February 2006 - 08:33 PM
Δημοσιευμένο 15 February 2006 - 10:28 AM
Χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, μια γνωστή μου , μου ειπε ότι βάζουν μισό - μισό κιμά , δηλαδή μισό μοσχαρίσιο & μισό από αρνί. Δε το εχω δοκιμάσει και δε ξέρω σιγουρα ομως.
Δημοσιευμένο 15 February 2006 - 07:22 PM
Εχω δοκιμασει μονο με χοιρινο/μοσχαρισιο...
Θα το δοκιμασω κι αυτο!
Να'σαι καλα
Θα το δοκιμασω κι αυτο!
Να'σαι καλα
Δημοσιευμένο 19 January 2010 - 09:55 AM
Πριν αρκετά χρόνια είχα δουλέψει ένα καλοκαίρι σε εστιατόριο - ταβέρνα, αν ο μοσχαρίσιος κιμάς ήταν χωρίς ή με λίγο λίπος, ως συνήθως, ο μάγειρας πρόσθετε 1/3 χοιρινό κρέας (π.χ. μπούτι ή σπάλα) με το λίπος του. Τα μπιφτέκια ήταν πολύ αφράτα και νόστιμα.
Δημοσιευμένο 19 January 2010 - 11:37 AM
Κι εγώ με ανάμικτο κιμά τα κάνω τα μπιφτέκια, εκτός κι αν η συνταγή θέλει οποσδήποτε μοσχαρίσιο
Δείτε εδώ τα παρόμοια θέματα
█ Συνταγές : Μπιφτέκια Γεμιστά (από syntages24 )
█ Συνταγή Μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο (από syntages24 )
█ Μπιφτέκια τόνου (από mao )
█ Συνταγή Μπιφτέκια Hambo specials (από syntages24 )
█ Συνταγή Μπιφτέκια αφράτα πάνω σε ψητές ντομάτες (από syntages24 )