Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Απορίες Για Συνταγές


  • Please log in to reply
512 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#1 maroula

maroula

    Οικογένεια Radicio

  • Αρθρογράφος
  • ******
  • 12814 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 23 October 2012 - 07:54 AM

ανοιξα το θεματακι γιατι δε βρηκα το παλιο....
ή μαλλον το βρηκα αλλα ειναι κλειδωμενο :unsure:
αν υπαρχει οντως και δε το δα καπου σβηστε το κανενα προβλημα ;)


λοιπον βρηκα μια συνταγη για τουρτα και θελω να μου απαντησετε
-αν γινεται και με μαυρη κουβερτουρα .....
-κατα ποσο ειναι σταθερη η κρεμα με τη λευκη σοκολατα......
-αν λιωσεις κουβερτουρα λευκη δε πρεπει να χεις θερμομετρο ή κατι τετοιο ;
γιατι μια φορα που ελιωσα τη πεταξα γιατι ηταν σα να βγαινε βουτυρο (ή λαδι; ) στη νεπιφανεια της :blink:
-αν το ταψακι ειναι 20αρι ή 30αρι τι θα γινει;


http://www.radicio.c...κολάτα-δίχρωμη/

#2 maroula

maroula

    Οικογένεια Radicio

  • Αρθρογράφος
  • ******
  • 12814 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 23 October 2012 - 07:58 AM

http://www.radicio.c...αφινς-ροδάκινο/

να τα κανω σημερα και να βαλω γαλα πειραζει;
βαριεμαι να πεταγομαι στο σουπερ μαρκετ :P

εχω μερικες βανιλιες κανουν; :unsure:
αν ναι ποσες να βαλω;

#3 maroula

maroula

    Οικογένεια Radicio

  • Αρθρογράφος
  • ******
  • 12814 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 23 October 2012 - 08:02 AM

http://www.radicio.c...ς-παγωτομηχανή/

μονο κρεμα θελει αυτο το παγωτο;
γαλα δε κανει ε;

#4 maroula

maroula

    Οικογένεια Radicio

  • Αρθρογράφος
  • ******
  • 12814 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 23 October 2012 - 08:05 AM

http://www.radicio.c...om/ψωμί-καρότο/

γιατι στη φωτο φαινεται σαν εννιαιο ψωμι ενω γραφεις οτι ειναι ψωμακια;
τα βαζεις σε κοντινη αποσταση μεταξυ τους;
σε ποση;

#5 luise

luise

    Chief Chef

  • Admin
  • ******
  • 22650 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 23 October 2012 - 08:37 AM

Δεν μπορώ να το δω γιατί ο τεχνικός κάνει κάποια τεστ, αλλά αν είναι αυτό που θυμάμαι, μπαίνουν μπαλάκια ζύμης σε μικρό ταψάκι, σε απόσταση 1 - 2 εκ μεταξύ τους και όταν φουσκώσουν μοιάζουν 1, αλλά αν τα τραβήξεις χωρίζουν. Όπως η μαργαρίτα του φούρνου για να καταλάβεις.

#6 zoitsa

zoitsa

    Οικογένεια Radicio

  • Chef
  • ******
  • 19281 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 23 October 2012 - 09:16 AM

ΞΕχασα,τοσο καιρο, με ελειψαν οι αποριες σου!!
Για τα μαφινακια με ροδακινο καντα!!!Ειναι τρελα!!!Τα εχω κανει πολλες φορες και μαλιστα τα πηγα σε επισκεψη!
Και εγω γαλα εβαλα!!
Για την ασπρη σοκολατα, θα συμφωνησω, οτι πρεπει να μην την καψεις πολυ, γιατι εγω την ειχα πατησει σε ενα αλλο γλυκο που ειχα κανει και βγηκε οπως ακριβως περιγραφεις!

#7 luise

luise

    Chief Chef

  • Admin
  • ******
  • 22650 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 23 October 2012 - 10:45 AM

Α, είχε κι άλλες απορίες;;;; Μόνο την τελευταία είδα με το ψωμί!
Για το παγωτό: αν το κάνεις με γάλα, μάλλον θα σου κρυσταλλώσει, ειδικά αυτό που είναι χωρίς παγωτομηχανή. Η κρέμα έχει λιπαρά περίπου 30%, ενώ το γάλα μόλις 3,5%. Το ρισκάρεις;

Άσπρη σοκολάτα: Στη συγκεκριμένη συνταγή δεν έχει φόβο, μιας και δεν την ζεσταίνεις απευθείας, αλλά ρίχνεις πάνω της την ζεστή κρέμα. Την αφήνεις και λιώνει μόνη της σιγά - σιγά. Όταν θα έχει ζεσταθεί καλά, την ανακατεύεις.

#8 maroula

maroula

    Οικογένεια Radicio

  • Αρθρογράφος
  • ******
  • 12814 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 23 October 2012 - 02:48 PM

μπραβο λουιζα μπραβο!!! :36_1_4[1]:
με ξεχασες μονο η ζωιτσα με θυμαται :36_1_4[1]:



ααααααααααααααααααααααα!!!!!!και να ξερεις οτι το πρωι για κανενα μισαωρο και ... εκανα ενα flashback στις συνταγες στις συνταγες του καλοκαιριου και της κοιταζα αναλυτικα ε; :P
φαντασου τι εχει να γινει τις επομενες μερες :36_1_1: :36_1_1: :36_1_1:

#9 zoitsa

zoitsa

    Οικογένεια Radicio

  • Chef
  • ******
  • 19281 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 23 October 2012 - 04:36 PM

Εγω θα απουσιαζω!! αχχαχαχαχα!!
Δεν μπορω να βαλω ανθρωπακια!Πατω και δεν με τα εμφανιζει!!