Μετάβαση στο περιεχόμενο

author-avatar

Τι καιρό έχει σήμερα;

805 απαντήσεις σε αυτό το θέμα

#19 Τι καιρό έχει σήμερα; από maroula

• Οικογένεια Radicio
  • author-photo
  • Αρθρογράφος
  • 8787 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 12 January 2012 - 07:29 PM

οχι ευθικτη δεν ειμαι καθολου
απλα καταλαβα λαθος μαλλον
δεν ειπα οτι εχεις πετρια με την αθηνα απλα εχουν δει πολλα τα ματια μου αυτο ειναι ολο :blink:
εχω δει εγω αθηναιους (εδω στη κρητη) που ζουν εδω, μεγαλωνουν τα παιδια τους και μαλιστα ηρθαν εδω γιατι δε βρηκαν πανω δουλεια και παρολ αυτα βριζουν και κακολογουν τη κρητη.....
οποτε μαλλον προκατηλημενη ειμουν και τιποτε περισσοτερο :)

#20 Τι καιρό έχει σήμερα; από tzini_67

• Οικογένεια Radicio
  • author-photo
  • Full Member
  • 599 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 12 January 2012 - 07:36 PM

OK, κανένα πρόβλημα! Ότι υπάρχουν περίεργοι άνθρωποι , έχεις δίκιο, υπάρχουν. Αλλά αυτό που στην Ελλάδα η μια πόλη κατηγορεί την άλλη είναι μεγάλη βλακεία. Κι εγώ έχω γνωρίσει τέτοιους ανθρώπους, κυκλοφορεί πολύ το είδος τι να κάνουμε? Αγνοείστε τους.....

#21 Τι καιρό έχει σήμερα; από κυκλαμινο

• Οικογένεια Radicio
  • author-photo
  • Αρθρογράφος
  • 4449 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 12 January 2012 - 08:45 PM

Δες τη δημοσίευσηluise, στις 12 January 2012 - 05:42 PM, είπε:

Τζίνι, δεν έχω ξετρελαθεί είναι η αλήθεια, είχα πολύ καλές φίλες που τις έχασα με την μετακόμιση κι αυτό μου στοίχισε πάρα πολύ!

Αυτό είναι ένας βασικός λόγος Λουιζάκι μου που οι πιο πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να ¨αγαπήσουν¨ ένα άλλο τόπο!
Δημοσιευμένη εικόνα
Χάνουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τις αγαπημένες τους συνήθειες,τα αγαπημένα τους μέρη!

Αυτό όμως που δεν έχουμε καταλάβει,είναι ότι κάθε τόπος έχει και τα καλά του και τα κακά του!Δημοσιευμένη εικόνα
Απολαμβάνουμε λοιπόν το ¨καινούριο¨, προσαρμοζόμαστε όσο πιο καλά μπορούμε!Δημοσιευμένη εικόνα
Η ζωή είναι ΜΟΝΟ δική μας,η κάθε μέρα,ώρα, λεπτό που περνά δεν επιστρέφει,οπότε ας την απολαύσουμε όσο καλύτερα γίνεται!Δημοσιευμένη εικόνα
Και εγώ έχω ζήσει εκτός Κρήτης κάποιες φορές στη ζωή μου και σε καταλαβαίνω απόλυτα!Δημοσιευμένη εικόναhttp://photoshoper.g...ault/36_3_3.gif

#22 Τι καιρό έχει σήμερα; από tzini_67

• Οικογένεια Radicio
  • author-photo
  • Full Member
  • 599 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 12 January 2012 - 09:56 PM

Δες τη δημοσίευσηluise, στις 12 January 2012 - 05:42 PM, είπε:

Εγώ πάλι γιατί δεν κρυώνω;;;;; :blink: :blink: :blink: :blink: Είαμι μαθημένη στα δύσκολα μάλλον γι' αυτό!

Τζίνι, δεν έχω ξετρελαθεί είναι η αλήθεια, είχα πολύ καλές φίλες που τις έχασα με την μετακόμιση κι αυτό μου στοίχισε πάρα πολύ! Αλλά όπου γη και πατρίς λένε!!! :) :) :)

Αυτό που λες για τις φιλίες είναι το πιο σημαντικό και δεν ξεπερνιέται εύκολα. Εμένα μια φίλη μου έφυγε το καλοκαίρι για Αγγλία μόνιμα. Είναι Αγγλίδα βέβαια, αλλά ζούσε εδώ από το '74. Αυτό που μου γράφει είναι ότι ναι μεν πήγε εκεί που υπάρχουν οι συγγενείς της αλλά οι φιλίες τόσων χρόνων δεν ξεχνιούνται. Κι εμένα μου λείπει ..... Σε καταλαβαίνω...

#23 Τι καιρό έχει σήμερα; από luise

• Chief Chef
  • author-photo
  • Admin
  • 15076 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 13 January 2012 - 07:05 AM

Λοιπόν, να επιστρέψω στο θέμα μας: σήμερα δεν φυσάει καθόλου! Ο ουρανός έχει ακόμη σύννεφα, αλλά δείχνει ότι θα είναι μια καλή μέρα :)

#24 Τι καιρό έχει σήμερα; από zoitsa

• Οικογένεια Radicio
  • author-photo
  • Chef
  • 12275 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 13 January 2012 - 08:47 AM

Σημερα εχει λιγο συννεφια και κρυο!!
Δεν θα δω χιονακι φετος! Το εχω εμπεδωσει!Δημοσιευμένη εικόνα

#25 Τι καιρό έχει σήμερα; από luise

• Chief Chef
  • author-photo
  • Admin
  • 15076 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 13 January 2012 - 08:50 AM

Τι βιάζεσαι; Ο Φλεβάρης δεν ήρθε ακόμη. Ούτε κι Μάρτης! Για να μην ξεχάσω τότε που χιόνισε Απρίλη σε όοολη την Ελλάδα! :blink:

#26 Τι καιρό έχει σήμερα; από maroula

• Οικογένεια Radicio
  • author-photo
  • Αρθρογράφος
  • 8787 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 13 January 2012 - 09:00 AM

ο καιρος παγωμενος σημερα ....ενοω κρυο μπουζι εξω :blink:

#27 Τι καιρό έχει σήμερα; από tzini_67

• Οικογένεια Radicio
  • author-photo
  • Full Member
  • 599 Δημοσιεύσεις:

Δημοσιευμένο 13 January 2012 - 09:07 AM

Καλημέρα! Εδώ σήμερα έχει λιακάδα και το κρύο έχει κόψει αισθητά. Μήπως γλυτώσουμε και λίγο πετρέλαιο!