Η τόσο πλούσια γλώσσα μας δεν φτάνει πια να εκφράσει την αποστροφή μας και την αηδία μας για όλα αυτά τα καθάρματα...
ΟΥΔΕΝ...ΣΧΟΛΙΟΝ!!!
Έναρξη από κυκλαμινο, Oct 24 2011 08:56 PM
339 απαντήσεις σε αυτό το θέμα
#190 ΟΥΔΕΝ...ΣΧΟΛΙΟΝ!!! από
Δημοσιευμένο 22 February 2012 - 02:13 PM
#191 ΟΥΔΕΝ...ΣΧΟΛΙΟΝ!!! από
Δημοσιευμένο 22 February 2012 - 03:10 PM
Η μ@@@ τους δεν εχει ορια!Θιξαμε την κυρια καγκελαριο!
Η φαρσα στο υπουργειο παιδειας τους πειραξε...η μανταμ υπουργος που τα εχει τα παιδια χωρις βιβλια δεν θελει προστιμο ε?
Η φαρσα στο υπουργειο παιδειας τους πειραξε...η μανταμ υπουργος που τα εχει τα παιδια χωρις βιβλια δεν θελει προστιμο ε?
#192 ΟΥΔΕΝ...ΣΧΟΛΙΟΝ!!! από
Δημοσιευμένο 22 February 2012 - 10:32 PM
Δεν ξέρω αν έχει έρθει και σε σας mail από διάφορους φίλους που λέει ότι άν στις εκλογές τα λευκα ψηφοδέλτια είναι πάνω από 51%, τότε όλοι οι πολιτικοί δεν έχουν το δικαιωμα να ξαναπολιτευτούν! Εμένα μου το έστειλαν αρκετοί φίλοι και μάλιστα έγραφαν ότι πρέπει να το διαδώσω για να μαθευτεί, αυτό έκαναν κι αυτοί άλλωστε.
Λοιπόν όλη αυτή η ιστορία ειναι απλά ψ ε μ μ α τ α!!! Δεν ξέρω πως πήρε διαστάσεις ένα τέτοιο πράγμα, πιστεύω ότι είναι εκ του πονηρού. Σήμερα διάβασα τον εκλογικό νόμο και τα λευκά και τα άκυρα θεωρούνται άκυρα ψηφοδέλτια. Προσμετρώνται μόνο τα υπόλοιπα.
Αυτά, για να μην μας δουλεύουν δλδ...
Λοιπόν όλη αυτή η ιστορία ειναι απλά ψ ε μ μ α τ α!!! Δεν ξέρω πως πήρε διαστάσεις ένα τέτοιο πράγμα, πιστεύω ότι είναι εκ του πονηρού. Σήμερα διάβασα τον εκλογικό νόμο και τα λευκά και τα άκυρα θεωρούνται άκυρα ψηφοδέλτια. Προσμετρώνται μόνο τα υπόλοιπα.
Αυτά, για να μην μας δουλεύουν δλδ...
#193 ΟΥΔΕΝ...ΣΧΟΛΙΟΝ!!! από
Δημοσιευμένο 23 February 2012 - 06:41 AM
Κι εγώ πιστεύω ότι έγινε επί σκοπού, για να μην ψηφίσει ο κόσμος και να ανέβουν τα ποσοστά τους! Πριτς που δεν θα ψηφίσουμε!!! Θα δεις κάτι κόμματα που δεν τα ξέρει η μάνα τους να μπαίνουν στη βουλή!!!!
#194 ΟΥΔΕΝ...ΣΧΟΛΙΟΝ!!! από
Δημοσιευμένο 23 February 2012 - 08:06 AM
αυτο τζινι κυκλοφορει στο φέις παρα πολυ!!!!
εγω απο αυτα δε ξερω αλλα νομιζα οτι ηταν αληθεια!
μωρε κυνηγους βλεπω να ψηφιζω την επομενη φορα!
εγω απο αυτα δε ξερω αλλα νομιζα οτι ηταν αληθεια!
μωρε κυνηγους βλεπω να ψηφιζω την επομενη φορα!
#195 ΟΥΔΕΝ...ΣΧΟΛΙΟΝ!!! από
Δημοσιευμένο 23 February 2012 - 08:28 AM
Αυτοί ξέρουν να χειρίζονται και τα όπλα ε;;;; Χμμμμμ!!!!!! Ιδέες μου βάζεις!!!!
#196 ΟΥΔΕΝ...ΣΧΟΛΙΟΝ!!! από
Δημοσιευμένο 23 February 2012 - 08:32 AM
Και μενα με στειλαν στο φεις!Τζινι εχεις φεις? Εκει το διαβασα!
Φυσικα και θα ψηφισουμε!! Οχι θα νομιζουν οτι θα χορευουν καρσιλαμα αιωνια!
Φυσικα και θα ψηφισουμε!! Οχι θα νομιζουν οτι θα χορευουν καρσιλαμα αιωνια!
#197 ΟΥΔΕΝ...ΣΧΟΛΙΟΝ!!! από
Δημοσιευμένο 23 February 2012 - 08:52 AM
Aυτό που ξέρω εγώ είναι ότι άμα δεν κάνουμε κάτι εμείς μόνοι μας , δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από κανέναν...και να είμαστε υποψιασμένοι γιατί με πολλούς τρόπους θα προσπαθήσουν να ξανα-παραπλανήσουν τον κόσμο!!!
#198 ΟΥΔΕΝ...ΣΧΟΛΙΟΝ!!! από
Δημοσιευμένο 23 February 2012 - 08:57 AM
Ετσι Τζινι!Σκοπος ειναι να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε ζωα!!
Γιατι λετε ολοι δε θελουν εκλογες..γιατι τα εδρανα της Βουλης δεν θα τα ξαναδουν!!
Γιατι λετε ολοι δε θελουν εκλογες..γιατι τα εδρανα της Βουλης δεν θα τα ξαναδουν!!