Ντίαρ Ντάιαρι,
αυτό το ποστ θα είναι πολύ σύντομο, όσο σύντομη ήταν η παρασκευή αλλά και η κατανάλωση αυτού που βλέπετε στη φωτογραφία.
Σκηνικό: μόλις έχω γυρίσει σπίτι (~8-9 το βράδυ), πεινάω σαν λύκος, θέλω να φτιάξω κάτι πολύ γρήγορα, ώστε να βυθιστώ στην αγαπημένη μου πολυθρόνα και να δω τα μυστικά (ναι της εδέμ, είμαι fan μη βαράτε!).
Βγάζω από το ψυγείο τα εξής:

μια πίτα (από αυτή που φτιάχνουμε τα σουβλάκια)

6-7 ντοματίνια

φέτα

ελιές (Kalamata olives – βρίσκεις παντού στην ΝΥ – όχι παίζουμε)

4 φέτες σαλαμάκι

Νομίζω πως σας έχω πει πως ένας από τους αγαπημένους μου γευστικούς συνδυασμούς είναι σαλάμι-φέτα. (Ένας άλλος είναι τσουρέκι-γάλα και ένας ακόμα φράουλες-σοκολάτα, αλλά ας μην μπούμε σε αυτά σήμερα!).
Απλώνω λοιπόν πάνω στην πίτα το σαλάμι, ψιλοκόβω τη φέτα, ρίχνω τα ντοματίνια (κομμένα στη μέση), τις ελιές και λίγη ρίγανη. Μπαίνει σε ένα ταψάκι στο φούρνο για 10-15 λεπτά το πολύ. Μόλις βγεί ρίχνω από πάνω λίγο λαδάκι (αυτό έχω μάθει πως κάνουν οι Ιταλοί στις πίτσες τους). Απολαμβάνω την πρώτη μπουκιά -μμμμμμμ-, ενώ στην οθόνη ξενικάει η μουσική (βιολί….ταραρα-ταραραραραραρα-ταραρα)…
Γιορς
πσ1. Στο μεταξύ πήρα και τις φωτος, έχουμε και ένα blog να τροφοδοτούμε
πσ2. Αύριο θα πάμε Boston για λίγες μέρες και θα περάσουμε Thanksgiving εκεί, στην καλή μου φίλη Μίνα! Έχουμε ήδη οργανώσει το εορταστικό menu, οπότε να αναμένετε πολύ promising αναρτήσεις (με αμερικάνικες επιρροές)!

Πηγή: My Kitchen Diary, το προσωπικό blog της Jenny_G